Feeds:
Posts
Comments

Archive for the ‘3. Lain-lain’ Category

Dah lama juga  saya tak update blog nie… bz bz bz…. selalu update kat facebook aje… 18 july 2010 lalu …. try shoot Equastrian di Kuang Sg Buloh. Nie  first time cuba shoot mcm nie….

Qabil Ambak

Read Full Post »

IMG_0220 copy

IMG_0191

IMG_0161

IMG_0159

Masa hari raya hari tu sempat lah jalan2 kat Terengganu… Walaupun dapat cuti raya pendek dapat juga luangkan masa dgn family jalan2 kat Seberang Takir ……. dapat juga merasa makan makan laut celup tepung kat situ….

Read Full Post »

Bunga Bakawali

Bakawali

bakawali

Bunga Bakawali ada bunga yang kembang sekali sahaja pada waktu malam. Ia berkembang pada waktu 10 mlm sehingga 1 pagi.  Dah ada peluang bunga ini kembang apa lagi cepat saya capai kemera ambik beberapa shot . Ambil gambar waktu mlm agak mencabar juga ditambahkan bau harum bunga yang semerbak…

Read Full Post »

Jalan-jalan Genting

IMG_6977

IMG_6959

IMG_7168

IMG_7200

IMG_7003

Pada bulan 7 hari tu sempat la jalan2 kat genting highland… walaupun wabak selsema H1N1 telah merebak…  kalau nak gi berjalan tu belasah aje

Read Full Post »

_mg_36391

img_4549

img_4517-copy

img_4530

img_4544_c

Taniah kepada pihak penganjur Suzaini Sulaiman ( www.sanpdigital.biz ) kerana telah berjaya menganjurkan kursus ini yang telah dilansungkan pada 31 Januari 2009 dan 1Febuari 2009 di Tanjung Karang, Selangor. Kursus ini telah diadakan selama 2 hari yang melibatkan sesi studio, outing dan outdoor . Terima kepada tetamu kehormat iaitu En. Amri Ginang dari Profoto telah sudi hadir dan memberikan sedikit tunjuk ajar.

p/s : Suzaini Sulaiman ialah seorang fotografer melayu tunggal di Tanjung Karang  yang memiliki kedai Fotografi, sama2 la kita memberi support kepada beliau ……

Read Full Post »